viernes, 20 de abril de 2007

Pràctica 7. Gestió del coneixement.

Activitats

En aquest punt, detallarem totes les activitats que durem a terme el nostre taller didàctic que s'executarà a través d'una pàgina web que, com ja em dit en altres entrades, durà per títol El canvi climàtic. Un fenòmen que ens afecta a tots.
Les activitats es duran a terme de forma presencial, presencial-interactiva o de forma autònoma segons els objectius que presentin cadascuna. Acte seguit presentarem una taula on s'inclouen totes les activitats que pretem dur a terme, juntament amb la concreció dels destinataris, els dinamitzadors, metodologia, durada, material necessari i l'avaluació de cadascuna.


Cal especificar que les activitats que hi consten en aquesta taula han estat proposades per cada membre del grup, excepte la del bloc IV, que ha estat pensada per totes:
- La Verónica Martín ha proposat l'activitat del bloc I: realització d'un mural per a elaborar un anàlisi comparatiu de la situació al món d'ara i abans.
- La Sandra Torras ha proposat l'activitat del bloc II: visita al bosc de Can Déu i posterior elaboració d'un herbolari.
- La Meritxell López ha proposat l'activitat del bloc III: visionar el documental Canvi i debat posterior a través d'un fórum.
- Entre totes hem pensat i proposat l'activitat del bloc IV: realització d'un power point grupal sobre les conseqüències que està generant el canvi climàtic.

No hay comentarios: